SFATURI UTILE

Idei pentru uz casnic, hand-made în stilul “artizanal”

 • Stilul “artizanal”, ca si stil de design este unul confortabil, cald și deschis, care vă permite să simțiți simplitatea și naturalețea soluțiilor. Stilul “artizanal” poate fi interesant pentru a efectua o varietate de idei pentru casa, crearea unui produs original cu forte proprii.

  Ne propunem să ne uităm în hambar, cămară sau o vizita în mansardă – unde există şansa de a găsi întotdeauna lucruri bune, la prima vedere inutile, care, în mâinile noastre pot deveni cu ușurință o bijuterie de interior, decorat în stilul “artizanal”. Să luăm, de exemplu, două vase de fier::

  1

  Pentru realizarea acestei idei cu titlu de exemplu, avem nevoie de vopsea universală cu aerosoli BIODUR Silver, o foaie curată de șmirghel, și 20-30 de minute de timp liber.

  3 5
  4 Am curățat suprafețele vaselor la interior și exterior de murdărie, noroi și funingine, iar oalele noastre au fost degresate cu atenție. Aceasta pentru o aplicare optima a vopselei si pentru mentinerea ei timp îndelungat.

   

   

  Începem să vopsim.

  Se amestecă vopseaua în recipient, amestecând viguros în decurs de 1-2 minute. Am aplicat vopsea universala cu aerosoli BIODUR Silver, de la o distanta de 25-30 cm, vopsind recipientele noastre în interior și în exterior.

  7 8
  9 10

  Vopseaua aerosol spray BIODUR se usuca destul de repede. După un timp de 10-15 minute, putem intoarce vasul nostru, ca sa vopsim si baza.

  11

  Acesta este rezultatul muncii noastre. Cu cel de-al doilea vas am procedat exact la fel. Esti curios ce am făcut mai târziu cu aceste vase?

  15

  14

  1716

  1819

  2021

  25a26

   

  2225

  Avem multe utilizări din care să alegem, iar aceasta este doar o mica parte din utilitatea elementelor la prima vedere neinteresante. Pur și simplu utilizați vopsea cu aerosoli BIODUR.