SFATURI UTILE

Design interior stil mansardă. Decorul camerei și idei interesante pentru uz casnic

 • Designul interior oglindeste personalitatea unui proprietar. Lumea interioară, emoțiile, valorile noastre spirituale sunt reflectate în designul interior, lucrurile realizate manual, interesante și mobilier cu stil. Uitandu-ne la designul interior putem vedea dorința unui proprietar de libertate, curaj și abilitatea de a gândi în afara cutumelor. Stilul mansardă este cel mai bun mod de a elibera stilul dvs. creativ. Acesta oferă o oportunitate de a experimenta și de a pune în aplicare idei neobișnuite. Acesta reflectă stilul de viață al unui proprietar. Stilul mansardă permite realizarea de idei creative pentru uz casnic: de a face un decor de mobilier neobișnuit cu mâinile tale proprii, articole interesante, de a crea mobilier luminos. Stilul mansardă sugerează extraordinar, neobișnuit si idei interesante. Alte stiluri de interior nu vă dau astfel de libertate. Grinzi, pereti din caramida, tevi, cabluri de exterior, rafturi deschise și rack-uri, mobilier de minim și spațiu maxim sunt principalele caracteristici ale stilului mansardă. Camerele trebuie să fie luminoase și spațioase, de aceea tavanul și pereții trebuie să fie acoperite cu vopsea latex alb. Cărămidă sau beton, peretele nu trebuie sa fie tencuit: cu cat arata mai natural pereții – cu atât mai bine. Spațiile special amenajate în stil mansardă sunt împărțite nu în camere, ci în zone funcționale. Aceasta face ca încăperea să pară mai spațioasă.
  DSC17  DSC1a

  Zona de hol într-o cameră studio mare. Sistemul de încălzire vechi vopsit în roșu a devenit un element de decor neobișnuit. Zidurile de cărămidă albe sunt un fundal perfect pentru desene in carbune. În cazul în care desenele nu va mai plac, aveți posibilitatea să le ștergeți și să faceti altele noi. Grinda de sprijin superioara a fost vopsita negru și un dulap de pantofi negru asortata a fost plasată dedesubt. Un cârlig obișnuit a fost înlocuit cu un triciclu din fier forjat negru.
  Totul este neobișnuit în această cameră: fiecare element de decor are caracter și stilul său. Acesta este motivul pentru care un umeraș pentru această sală ar trebui să fie ieșit din comun și se adaugă la stilul individual al camerei.
  Magazinele specializate oferă o mare varietate de piese pentru articole din lemn, panel, placaj, carton. Ele pot fi folosite pentru punerea în aplicare a ideilor interesante pentru uz casnic și de a crea mobilier self-made, care va face design-ul nostru interior să iasă în evidență. Piesele aflate la vânzare nu sunt vopsite. Umerasul este tăiat din placaj încleiat multi-strat. Este nevoie să fie vopsit negru (în cazul nostru), pentru a se potrivi la culorile noastre in sala stil mansardă.
  Ca regulă, ideile pentru decor lucrate manual implica pictura decorativa din lemn, placaj, PAL, pictura pe mobilier din lemn.
  Vopselurile aerosol pentru lemn sunt cel mai simplu și mai confortabil mod de a personaliza articole din lemn la domiciliu. Dacă rămânem la regulile simple, veți obține un rezultat bun.

  DSC3_3

  Pregătire lemn pentru vopsire

  Pregătire lemn pentru vopsire

  Prima etapă a pregătirii este de lustruirea suprafeței cu hârtie abrazivă fină. Pot exista mai multe bavuri de-a lungul marginilor de taiere în placaj sau materialului lemnos. Dacă nu vom îndepărta rugozitatile, articolul nu va arata frumos.
  Următoarea etapă este foarte importantă: trebuie să degresați suprafața și să îndepărtați murdăria, amprente sau bucăți de lipici. Degresantul universal sub formă de aerosol este recomandat pentru articole de forme sofisticate.

  1

  Grunduirea înainte de vopsire.

  Placajul, panelul, PAL-ul, lemnul sunt materiale poroase si aspre. Pentru a evita îmbibarea suprafeței, inconsistența sau îndoirea, toate articolele din lemn, care nu au fost vopsite înainte ar trebui să fie grunduite. Stratul de grund va face suprafața netedă, astupand porii și linii de lipire. De asemenea, va preveni îmbibarea vopselei, scazand în mod semnificativ consumul de vopsea.
  Putem folosi un grund pentru lemn într-o cutie normală, aplicat cu pensula sau un recipient cu aerosol. Am folosit grund universal BIODUR de culoare gri.

  BIODUR aerosol grund se usucă rapid și este ușor de aplicat. Este perfect pentru prepararea diferitelor articole de uz casnic realizate din lemn, placaj, PAL si furnir. A se agita cutia inainte de folosire timp de 2-3 minute. Aplicati amorsa (grundul) la 25-30 cm distanță. Zonele de lipire trebuie sa fie amorsate cu două straturi.
  Grund pentru lemn – un alt strat.

   

    DSC13 La 15-20 min după amorsare, emailul poate fi aplicat. Similar cu grundul, emailul trebuie de asemenea agitat. Emailul trebuie aplicat în mai multe straturi subțiri – nu un singur strat gros. Astetptati 15-20 min, apoi puteti să aplicați email si pe cealaltă parte.
  Aplicarea emailului universal BIODUR pe lemn

  00

  Vopselele cu aerosoli sunt mult mai potrivite pentru placaj, plăci din fibre lemnoase, plăci stratificate și mobilier din lemn. Capacitatea de acoperire a unui recipient este de  2-2,5 mp. Pentru a preveni uscarea emailului în recipient, întoarceţi recipientul cu duza în jos si tineti apasat până când fluxul devine transparent. Diluantul va spăla sistemul de dispersie și recipientul este gata pentru a fi folosit din nou.
  Pictura pe lemn este deja gata.

  Umerașul vopsit deja se potrivește în stilul de design interior gen mansarda. Curbele sale sunt reflectate pe perete.

  Speram ca aceste idei pentru decor de uz casnic și stilul de interior gen mansarda va fi util pentru toți cei cărora le place crearea de piese neobișnuite de artă unice.
  Creați propriul design interior unic, decorati camera cu articole interesante. Nu va fie frică de experimente! Visati și creati!

  DSC17