SFATURI UTILE

Renovarea mobilierului vechi

 • Mobilierul vechi – il aruncam sau il vopsim?

   

  Restaurarea mobilierului vechi nu mai este o problemă. Avand la dispozitie o gamă largă de vopsea spray universal BIODUR, restaurarea de orice mobilier (mobilier din lemn, mobilier de gradina din plastic, sau mobilier din metal) este mai facilă si mai plăcută.
  Cu o mare varietate de culori și nuanțe luminoase, ușor de utilizat, cu timp de uscare scurt – oricine poate restaura mobilier vechi. Este deosebit de util pentru proprietarii de case, în mediul rural unde gasim multe obiecte mai vechi, si la care le putem da o viață nouă. De exemplu, acest raft vechi cu cârlige ruginite, și care a fost abandonat într-o magazie, a devenit un element dintr-o cameră într-o casă rurală.

   1  1f

  Una dintre cele mai importante condiții pentru restaurarea efectivă a mobilei vechi este pregatirea suprafatei pentru vopsire – îndepărtarea murdăriei, rugina, resturile de vopsea sau vopsea, cu care au fost acoperite anterior.

  2  3

   

  Pulverizati un strat subțire de vopsea, la 25-30 cm distanță.

  5

  Se recomandă aplicarea mai multor straturi subțiri de vopsea în loc de unul groasă, astfel încât procesul asigură o grosime uniformă a vopselei, mai ales în locuri greu accesibile.

  6

  Vopseaua spray BIODUR s-a uscat foarte repede. Chiar și dupa un timp de 15-20 de minute, raftul nostru își găsește locul pe perete.

  Un singur recipient de vopsea spray BIODUR este suficient pentru a restaura un astfel de raft cu condiția ca să aplicăm două-trei straturi peste tot.
  BIODUR – un aspect nou pentru lucruri de zi cu zi!